Please choose Your language:

SAILOR

 

Sa ponosom Vam predstavljamo ljetnji šank SAILOR koji radi u sklopu Caffe-a KORKOVADO.

 

Dobro se zna da je Budva grad koji je nadaleko poznat po bogatom i ekstravagantnom noćnom životu. Centar dobrih žurki je uvijek bio dio oko Starog Grada, a šank sa najboljom reputacijom kako ponude tako i usluge je naravno SAILOR.

Ukoliko želite da započnete svoj noćni provod u Budvi nezaobilazna stanica je ljetnji šank SAILOR koji se nalazi na platou ispred Starog Grada i nudi Vam nezaboravan provod uz kvalitetnu muziku, piće i najbolje koktele u gradu. Kako domaći tako i strani turisti proveli su nezaboravne noći u SAILOR-u i uvijek nam se iznova i rado vraćaju sa željom da opet osjete čar pravog noćnog izlaska u Budvi.

Nezaboravan ambijent i performansi po kojima je SAILOR poznat učiniće Vaš izlazak jedinstvenim i obogatiti Vaša čula nezaboravnim iskustvom ekstravagantne večeri provedene kod nas. Profesionalno osoblje Vam uvijek stoji na raspolaganju da svojim profesionalizmom i savjetima upotpuni Vaš užitak.

Znajući da noćni izlazak nije potpun bez dobrog gutljaja, potrudili smo se da Vam pružimo izbor najkvalitetnijih pića, kao i sastojaka po kojima su naši kokteli nadaleko poznati. Možda je istina da svako može da napravi koktel, ali svakako nije istina da svako može da napravi koktel kako ga prave naši koktel majstori jer poslije prvog gutljaja osjetićete razliku izmedju naših i koktela koji vam drugi nude.

U želji da Vas vidimo kod nas po prvi put, ili da se kao dobri poznanici ponovo sretnemo pozivamo Vas da dodjete i osjetite čar Budvanskog noćnog života po receptu SAILOR-a.

ŽIVJELI I DOBRO NAM DOŠLI!